My little baby

pregnancy  IAmPregnant Ticker Daisypath Anniversary tickers

luni, 6 iulie 2009

Michael Jackson a murit




Starul pop Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri după ce a fost spitalizat la Los Angeles, în urma unui stop cardiac, informează presa internaţională.

Celebrul cântăreţ, care a devenit faimos încă de când era copil şi a încântat generaţii întregi cu muzica sa exuberantă şi mişcările sale de dans, a murit după ce a făcut un stop cardiac , fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informează Reuters, citând Los Angeles Times. Jackson avea 50 de ani.

"Starul pop Michael Jackson a fost declarat mort de către doctori în această după-amiază, după ce a ajuns la spital în comă profundă", au declarat surse pentru ziarul californian.

Potrivit site-ului TMZ, Jackson suferise un stop cardiac în casa sa din Holmby Hills, Los Angeles, în urma căruia a fost dus cu ambulanţa la Centrul Medical UCLA din Los Angeles. Însă cântăreţul nu şi-a recăpătat pulsul, în ciuda eforturilor medicilor.

Michael Jackson este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile. El şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

Aceasta a fost însă afectată, după 1990, de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. Jackson a fost anchetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

VIAŢA UNUI MEGASTAR

Michael Joseph Jackson s-a născut pe 29 august 1958, fiind al şaptelea din nouă fraţi. A debutat la 11 ani, în formaţia "The Jackson 5". În 1971 şi-a lansat cariera solo, primele cinci albume ale sale devenind cele mai bine vândute din întreaga lume.

Michael Jackson a devenit în scurt timp un adevărat pionier, videoclipurile sale, la piese precum "Billie Jean" şi "Thriller", au dus muzica pop la un nou nivel. El a câştigat 13 premii Grammy.

Mişcările sale de dans au fost imitate de milioane de fani din întreaga lume. Stilul

său excentric i-a atras, însă, şi numeroase critici şi porecla "Wacko Jacko".

În pofida controverselor în care a fost implicat, Michael Jackson şi-a păstrat titlul de regele muzicii pop.

Cântăreţul a fost căsătorit de două ori. Prima dată
, cu fiica unei alte legende a muzicii, Elvis Presley, Lisa Marie, însă căsnicia a durat numai doi ani. Artistul a lăsat în urmă trei copii.

„Este unul dintre cei mai mari oameni care au vizitat planeta noastră, adevăratul rege al muzicii pop, rock şi soul“, Elizabeth Taylor



„Michael, Michael, nu pleca, asta este ţara ta!“

Michael Jackson rămâne primul superstar care a venit să concerteze în România la apogeul carierei. Era 1 octombrie 1992. Ţara trăia haosul electoral. Pe 27 septembrie avusese loc primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Emil Constantinescu şi Ion Iliescu erau la balotaj. EVZ a prezentat pe larg concertul lui Michael (de promovare a albumului „Dangerous“), din care a făcut principalul eveniment al anului (a surclasat şi bătălia electorală!).

Mulţi dintre ei dormiseră la porţile stadionului. Cântăreţul american era, poate, cel mai iubit om de pe Terra în 1992. Iar concertul de la Bucureşti a fost fabulos. Spectatorii l-au întâmpinat cu dragoste pe Michael şi cu ură pe Ion Iliescu şi pe Adrian Năstase. I-au huiduit atunci când organizatorii au avut proasta inspiraţie să le mulţumească „pentru condiţiile create“. România prooccidentală era pe stadion şi scanda „Michael, Michael, nu pleca, asta este ţara ta!“. (Andrei Crăciun)
“Am pierdut un geniu şi un adevărat ambasador nu numai al muzicii pop, ci al întregii muzici. A fost un model şi o sursă de inspiraţie pentru generaţii de artişti şi voi preţui întotdeauna momentele pe care le-am împărţit cu el pe scenă şi tot ceea ce am învăţat de la el în materie de muzică. Sunt alături de familie şi toţi cei apropiaţi”, Justin Timberlake

Asculta Michael Jackson Tribute de la Radio Zu.O super idee,o super melodie
Versuri:

Your curtain`s down
The eyes still cry
Cause You are gone
But still alive
To me
Where you’ll forever live
The show is done
The tears won’t dry
Cause you are gone
Before your time
For me
But rest and see
R
Things are always changing in our lives
Even if they go black or white you’ll see
The world changed cause you lived
Everything has changed because you tried
You left a better place for us behind you’ll see
The world changed cause you lived
B
I’m finding in you
A world that is pure
With no pain cause of you
Still you’re gone to soon
II
No mirror now
The man has gone
But left the pain
So you remind
There is
Much work that world needs
Don’t worry now
Watch from above
Your words are out
The message lives
Within
So rest and see




+ DOWNLOAD mp3 [SAVE Target as...]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu